Metalli-ikkunat

Huoltovapaa alumiini-ikkuna on varma valinta liikehuoneiston ikkunaksi

Huoltovapaat, pitkäikäiset ja säänkestävät alumiini-ikkunat soveltuvat kiinteistöön, johon tarvitaan suurikokoisia ikkunoita ja halutaan samalla huolehtia energiatehokkuudesta. Suuret lasipinnat ja ikkunat tuovat näyttävyyttä ja päästävät runsaasti valoa sisälle, laskematta lämpöä harakoille. Alumiini-ikkunat ovatkin varma valinta liikekiinteistön katutason ikkunoiksi, miksei koko taloon.

Ikkunat

Monikäyttöinen alumiini-ikkuna

Metalli-ikkunat valmistetaan aina mittojen mukaan, kiinteinä tai avattavana. Alumiinirunkoinen ikkuna on hyvä valinta myös kosteisiin tiloihin kuten kylpyhuoneisiin tai kerrostalon pesutupiin ja kuivaushuoneisiin. Ikkunaelementit voidaan suunnitella väliseiniksi tai muodostaa ovien ja avattavien ikkunoiden kanssa räätälöityjä ratkaisuja. Kysy rohkeasti eri mahdollisuuksista.

Laseihin erilaisia ominaisuuksia tarpeen mukaan

Lasivalinnalla voidaan vaikuttaa metalli-ikkunoiden lämmöneristävyyteen, auringonsuojaan, äänieristykseen ja turvallisuuteen. Metallisesta rungostaan huolimatta, alumiini-ikkunoiden lämmöneristävyyden u-arvo on erinomainen, jopa 0,6 W/m2 K.

Image
Auringonsuoja estää paahtavaa aurinkoa lämmittämästä tilaa ikkunoiden kautta, mikä auttaa säästämään jäähdytyskustannuksissa ja lisää viihtyisyyttä. Lasi voidaan valita myös paloturvallisuusluokituksen mukaan.
Ikkunan asennus

Näyttävyyttä erilaisilla värivalinnoilla ja viimeistelyllä

Puitteet voidaan viimeistellä myös halutulla tavalla. Valittavissa on runsaasti eri värisävyjä maalattuna tai puujäljitelmänä jokaisen kiinteistön tyylin mukaan. Voidaan sanoa, että vain mielikuvitus on rajana. Otathan yhteyttä jo tänään ja kerro projektistasi meille.

Image

Ikkunasaneeraus avaimet käteen -periaattella

Omat asentajamme hoitavat ikkunoiden asennukset kerralla kuntoon kaikkine varusteineen avaimet käteen -toimituksena. Meiltä saat koko paketin mittatilausikkunoiden toimituksesta viimeistelyyn asti.

Ota yhteyttä ja kysy tarjous metalli-ikkunoista asennuksineen!

Katso yhteystiedot
Image

Alumiiniovet

Huoltovapaat ja kovaa käyttöä kestävät alumiiniovet soveltuvat kerrostalon alaoviksi ja liiketilojen oviksi. Mittojen mukaan valmistetut ovet tuovat persoonallista ilmettä kiinteistölle.
Tarvitsetko ulko-ovet?
Meiltä saat modernit ja laadukkaat ratkaisut
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja kysy tarjous uusista ovista tai ikkunoista asennuksineen!

Puhelin

Soita

Sähköposti

Lähetä sähköpostiaImage
Olemme metalli-ikkunoiden ja metalliovien asennukseen erikoistunut suomalainen palveluyritys ja luotettava kumppani.