Metalliovet

Sininen metalliovi

Vankka metalliovi on kevyt, mutta kestävä

Alumiinirunkoiset metalliovet ovat pitkäikäisiä, huoltovapaita ja kovaa käyttöä kestäviä, mutta kevyitä käytössä. Vankkarakenteiset ja turvalliset alumiiniovet soveltuvat kerrostalojen ulko-oviksi, kouluihin, sairaaloihin, liikekiinteistöihin, toimistorakennuksiin ja muihin julkisiin rakennuksiin, joissa ovista kuljetaan usein.

ImageImage

Ovet jokaisen rakennuksen tyylin mukaan

Kiinteistösi tyyliin ja värimaailmaan sointuva alumiiniovi antaa ryhtiä ja persoonallisen ilmeen. Ovet valmistetaan aina millilleen mittatilaustyönä. Värivalikoima on suuri ja tarvittaessa ovet voidaan pinnoittaa jopa puujäljitelmällä.

Erilaisia vetimiä on lukuisia ja oviin voidaan yhdistää elektronista lukkotekniikkaa. Alumiiniovi on ennen kaikkea kestävä, mutta aina myös esteettisesti sopiva rakennukseen.
Musta alumiiniovi kuvattuna ulkoa

Ominaisuuksiltaan ylivoimainen alumiiniovi

Alumiiniulko-ovi eristää hyvin lämpöä, lämmöneristävyydestä kertova u-arvo on alle 1,0 W/m 2 K. Tiivis metalliovi pitää pölyn ja viiman ulkona. Alumiini ovi on myös kevyt, turvallinen ja kestävä. Se näkyy käytössä, sillä sitä on helppo käsitellä ja ovesta kulkeminen on vaivatonta. Alumiiniovissamme käytetään turvalasia, joka karkaistaan tai laminoidaan asiakkaan toiveen ja tarpeen mukaan. Alumiininen runko yhdessä turvalasin kanssa on puurunkoiseen oveen verrattuna huomattavasti kestävämpi murtovarkaiden varalta ja hidastaa tehokkaasti kulkua kutsumattomilta vierailta. Oven polttomaalattu pinta kestää sääolosuhteita ja kolhuja eikä alumiini luonnollisesti pääse ruostumaan.

Meiltä saat myös liukuovet sekä lasipalo-ovet, palo-ovet ja teräsovet, kun ovelta vaaditaan vielä enemmän. Ovien kanssa voidaan toimittaa lasiseiniä ja ikkunoita erilaisina kokonaisuuksina ja mukaan voidaan liittää myös avausautomatiikkaa.

Alumiinioven puukahva

Metalliovet kätevänä kokonaistoimituksena

Kokeneet asentajamme hoitavat metalliovien asennukset kaikkine varusteineen ja lukkotöineen avaimet käteen -periaatteella. Pyydä tarjous jo tänään.

Musta alumiiniovi kuvattuna ulkoa

Kattavasta ovivalikoimastamme löydät

  • alumiiniovet, myös teräsovet
  • lasipalo-ovet EI30, EI60
  • automaattiovet
  • ulko-ovet
  • sisäovet
  • liukuovet
Puunvärinen alumiiniovi
Image

Ikkunat

Huoltovapaat ja kovaa käyttöä kestävät alumiiniovet soveltuvat kerrostalon alaoviksi ja liiketilojen oviksi. Mittojen mukaan valmistetut ovet tuovat persoonallista ilmettä kiinteistölle.
Tarvitsetko ikkunat?
Meiltä saat modernit ja laadukkaat ratkaisut
Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä ja kysy tarjous uusista ovista tai ikkunoista asennuksineen!

Puhelin

Soita

Sähköposti

Lähetä sähköpostiaImage
Olemme metalli-ikkunoiden ja metalliovien asennukseen erikoistunut suomalainen palveluyritys ja luotettava kumppani.